You've stumbled in my blog , so what to do ? | Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Friday, 14 September 2012 • 15:06 •


kadang-kadang apa yang kita nak tak semestinya dapat, kadang-kadang seseorang tu hadir dalam hidup kita cuma buat sementara waktu, sejauh mana hubungan kita dengan dia, sekuat mana cinta kita dekat dia kalau dia bukan ditakdirkan untuk kita, kita pasti tak bersama dengan dia.
 
kadang-kadang bila ingat balik semua kenangan kita dengan dia mesti kita harap kita dapan undur balik masa, dan kita berharap kita akan bersama dengan dia, bila kita lihat dia gembira dengan orang lain mesti kita rasa iri hati sebab apa? sebab kita masih sayangkan dia, kita taknak lihat dia gembira dengan orang lain selain diri kita sendiri. 

 
 
kenangan demi kenangan kita lalui bersama dengan dia tapi bila sampai satu masa dia pergi tinggalkan kita, suasana yang terang terus jadi gelap, perasaan yang gembira terus jadi sedih, wajah yang sentiasa dengan senyuman terus menitiskan air mata, di mana kekuatannya? di mana kata setia nya? dulu kata cinta, tapi ini pula yang jadinya.
DisclaimerHi, I'm Wany Shahrin Do follow and leave your footprint on my tagboard :) Be nice here :3 Follow mine @WanyShahrin

Status:Mood : they call me braces girl lalala i'm happy with my life now :)

« Posts « About « Mine

Taggie BoardCreditsTemplate : Aulia Septiya
Edited : Afira Z'Lee
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google